Mennyi idő alatt készül el a weboldalam?

Az elkészítés ideje sok mindentől függ. Leginkább a készülő weboldal összetettsége a mérvadó. Egy egyszerűbb honlap akár néhány nap alatt is elkészülhet, egy átlagos weboldal elkészítése körülbelül 2-3 hétig tart, de nagyobb tartalom mennyiség vagy összetettség akár még ennél több időt is igényelhet.

Tudom majd magam is módosítani a weboldalam tartalmát?

Igen. A weboldalakat WordPress-ben készítem el, amely egy (valószínűleg a legnépszerűbb) tartalomkezelő rendszer. A weboldal tehát rendelkezik majd egy admin felülettel, ahol a weboldal teljes tartalma módosítható lesz. Minimális vagy átlagos számítógépes ismeretek elegendőek a tartalmak szerkesztéséhez, de a későbbi módosításokban, szerkesztésben is szívesen segítek.

Biztonságos lesz a weboldalam vagy számíthatok arra, hogy feltörik?

Minden weboldalt ellátok olyan webbiztonsági bővítménnyel, ami a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a weboldalnak. Ezenkívül fontos a tartalomkezelő rendszernek (WordPress), a weboldal sablonjának, valamint a telepített bővítményeknek a rendszeres frissítése is. Ezt a megrendelő maga is elvégezheti, de weboldal karbantartási tevékenységem is magában foglalja. A weboldalak feltörését, megfertőzését túlnyomórészt programok, ún. „robotok” végzik, melyeknek a…