-->

Felelősségek korlátozása

Felelősségek korlátozása a weboldalon megtalálható tartalmakkal (adatok, szöveges és képi anyagok, hivatkozások, linkek, stb.) kapcsolatban.

1. ONLINE TARTALMAK

A weboldal üzemeltelője nem vállal felelősséget a weboldalon található információk teljességéért, időszerűségéért, pontosságáért vagy minőségéért.
A megjelenített ajánlatok nem kötelező érvényűek. A weboldal üzemeltelője fenntartja a jogot, hogy az egyes oldalakat, azok részeit, vagy akár a teljes tartalmat megváltoztassa, kiegészítse vagy véglegesen törölje. Ezeket a lépéseket minden előzetes értesítés nélkül megteheti.

2. HIVATKOZÁSOK ÉS LINKEK

A weboldal üzemeltelője nem tehető felelőssé más oldalakra mutató közvetett vagy közvetlen linkekért. A weboldal üzemeltelője határozottan kijelenti, hogy a linkek elhelyezésének időpontjában a belinkelt oldalakon semmilyen illegális tartalom nem volt azonosítható. A hivatkozott oldalak jelenlegi és jövőbeli kialakítására, tartalmára és szerzőire a weboldal üzemeltelőjének semmilyen befolyása nincs. A belinkelt oldalak szolgáltatója felelős a hibás, hiányos vagy illegális tartalmakért, és azok használatából vagy nemhasználatából eredően okozott károkért. Ezen okokból eredően a weboldal üzemeltelője elhatárolja magát minden linkelt oldaltól.

3. SZERZŐI JOGOK ÉS VÉDJEGYEK

A weboldal üzemeltelője minden tőle telhetőt megtesz, hogy tiszteletben tartson minden általa felhasznált grafikára, képre és egyéb multimédiai tartalomra vonatkozó szerzői jogot, vagy hogy szabad felhasználási licensszel rendelkező termékeket használjon.
Határozottan tilos a weboldal üzemeltelőjének írásos hozzájárulása nélkül bármilyen tartalmát és/vagy képeit, valamint multimédiás adatait felhasználni vagy harmadik félnek továbbadni.

4. ADATVÉDELEM

A honlapon megadott adatokat, úgymint e-mail címeket, neveket, címeket és telefonszámokat nem kötelező megadni, és kizárólag a weboldal üzemeltelője által kerülnek felhasználásra. Itt megtekinthető az adatkezelési tájékoztató.

Az impresszumban megadott adatokat, úgymint a postai címet, harmadik félnek dokumentumok és/vagy reklámok küldésére használni tilos, kivéve, ha ezt a weboldal üzemeltelője kifejezetten kérte. A weboldal üzemeltelője fenntartja magának a jogot, hogy az úgynevezett spam e-mailek vagy hasonló nemkívánatos reklámok küldői ellen jogi lépéseket tegyen.

5. FELELŐSSÉGEK KORLÁTOZÁSA – ÉRVÉNYESSÉG

Amennyiben ezen Felelősségek korlátozása egy vagy több pontja érvénytelenné válna, az nem vonatkozik a teljes Felelősségek korlátozásának érvényességére, és ennek értelmében módosításra kerül. A Felelősségek korlátozása weboldalunk részét képezik.