-->

VÉLEMÉNYEK

Valódi vélemények a munkámmal kapcsolatban

Attilával évek óta dolgozunk együtt, több honlapomat is kezeli. Van köztük több, összetettebb céges és néhány egyszerűbb magánoldal is. Nagyon szimpatikus számomra, hogy Attila még soha nem mondta semmire azt, hogy nem lehet megcsinálni, addig jár utána a lehetőségeknek, amíg meg nem találja a megoldást. Rugalmas az időbeosztása, ezért a hosszabb, együttgondolkodást igénylő megbeszéléseket az esti, nyugodtabb órákban is le tudjuk bonyolítani, vagy hétvégén, amikor mindkettőnknek jó. Ami még ennél is fontosabb, hogy kreatív, tele van ötletekkel és javaslatokkal, és sokszor helyettem is gondolkodik. Nagyon szeretek vele dolgozni, remélem még sokáig fog tartani a munkakapcsolatunk.
TÓTH MÁRTA
Dentsana Fogászati Kft. dentsana.hu szentpeteri.art
2019. januárjában kezdtük el a közös munkát Attilával. Az elmúlt közel fél év alatt Kőröshegy községnek készítettünk egy, a modern kor kihívásának megfelelő új honlapot, a régi felhasználásával.
A honlap frissítésével és folyamatos fejlesztésével is Attilát bízta meg a képviselő-testület.
Megbízhatóan, rugalmasan, a kihívásokat nem hárítva, hanem keresve, gyorsan és precízen oldotta és oldja meg a reá váró feladatokat. Minden korábbi elképzelésemet, ötletemet sikerült megjelenítenie a honlapon. Nem egy tipikus informatikus! Csak ajánlani tudom emberként és szakemberként is mindenkinek!
MARCZALI TAMÁS
Polgármester, Kőröshegy Község Önkormányzata koroshegy.hu
Attilával pár hónappal ezelőtt vettem fel a kapcsolatot. Autodidakta módon készítettem egy magán honlapot, ami természetesen nem működött megfelelően, hiszen hiányzott a megfelelő tudás. Ezt a hiányosságot pótolta Attila és a megfelelő módosítások végrehajtásával életet lehelt a toldott-foldott weboldalamba. Gyorsan, precízen, szakszerűen dolgozik. Laikus kérdéseimre türelmesen és érthetően válaszolt. Nem egy szokványos kocka, értem amit mond! 🙂 Semmire nem mondta azt hogy nem lehet, hanem elmagyarázta, hogy miért lenne jobb máshogy. Eddigi tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom. Rugalmas, a hét minden napján elérhető, éjjel nappal. És megfizethető áron, jól dolgozik. Köszönet neki!
MOLNÁR MIHÁLY
Attilával egy korábbi projekten már dolgoztunk együtt, így kézenfekvő volt, hogy a saját honlapom és webshopom elkészítését is rá bízom. A domain foglalástól kezdve segítette a munkámat, gyorsan, szakszerűen és megfizethető áron dolgozik. Bármilyen kérésemet a lehető legrövidebb idő alatt és a lehető legkreatívabban oldotta meg, legyen az akár a dizájnnal, akár a honlap felépítésével, az aloldalakkal kapcsolatos. A honlapot nemcsak én szeretem, hanem a vevőim is: átlátható, a regisztráció és a vásárlás is egyszerű és zökkenőmentes. A munkájának is köszönhetem, hogy a webshop alig egy hónap alatt elérte az 1 milliós forgalmat - ami az én szegmensemben kiemelkedő. Ezek után aligha kérdéses, hogy megérte őt választanom és a továbbaikban is bízom a munkájában.
NÉMETH ATTILA
80/20 Nutrition Coaching 8020nutrition.hu
Varga Attila két régi honlapomat újította fel és az eredmény minden várakozásomat felülmúlta: két szép, letisztult, modern, stílusában egyedi, professzionális honlapot kaptam rövid határidővel, elérhető áron. De nem csak a végeredmény lett tökéletes, az oda vezető út is igazi élmény volt: Attila gyors, pontos, minden részletre odafigyel, minden kérést teljesít, ugyanakkor kedves, türelmes és könnyű vele a kommunikáció. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek. Megbízható, jó szakember.
BERECZKI ILDIKÓ RÉKA
Attilának első pillanattól kezdve bizalmat szavaztam, ami igen jó döntésnek bizonyult. Egy, a webáruházamat érintő problémával kerestem fel őt, amit nem egész 1 nap alatt sikerült is megoldanunk. Nagyon gördülékenyen tudtunk kommunikálni, és időbeosztása is rendkívül rugalmas. Jó érzés volt, hogy több nap aggodalom helyett szinte azonnal rendben tudtam újra a webshopomat. Hálás vagyok a segítségéért és minden elismerésem az övé!
FÉL ATTILA
Olyan szakembert kerestem, aki segít honlapommal kapcsolatos tennivalókban.
Attila véleményem szerint megbízható, segítőkész, amikor szükséges rendelkezésre áll. Nagyon örülök, hogy keresgélés közben rá találtam, csak ajánlani tudom.
BORÓCZKY ÉVA
Nagyon kedves, megbízható, profi szakember, csak ajánlani tudjuk. Munkájára igényes és rugalmas. Hálás vagyok a sorsnak, hogy a neten rátaláltam.
STROBL MELINDA
Mepe Trade Kft.
mepesolar.hu
Vírusirtás okból kerestem meg Attilát, amit azonnal meg is oldott. Elérhető, megbízható és figyelmes. Jó szívvel ajánlom!
HEGEDŰS BOGLÁRKA
Sun Street Kft. sunstreetklima.hu
weboldal karbantartás weboldal szerkesztés weboldal készítés honlap helyreállítás vírusirtás
***** - Azaz 5 csillag! Attila nagyon megbízható, amit vállal mindig jó minőségben végzi el. Gyors és pontos, telefonon és emailben is rövid időn belül reagál a kérésre, kérdésre és megkeresésre. Több mint öt éve dolgozunk vele, így tapasztalatunk hosszútávú együttműködésen alapszik. Szívből ajánlom őt mindenkinek!
BUDAPEST TOP DENTAL