Attilával évek óta dolgozunk együtt, több honlapomat is kezeli. Van köztük több, összetettebb céges és néhány egyszerűbb magánoldal is. Nagyon szimpatikus számomra, hogy Attila még soha nem mondta semmire azt, hogy nem lehet megcsinálni, addig jár utána a lehetőségeknek, amíg meg nem találja a megoldást. Rugalmas az időbeosztása, ezért a hosszabb, együttgondolkodást igénylő megbeszéléseket az esti, nyugodtabb órákban is le tudjuk bonyolítani, vagy hétvégén, amikor mindkettőnknek jó. Ami még ennél is fontosabb, hogy kreatív, tele van ötletekkel és javaslatokkal, és sokszor helyettem is gondolkodik. Nagyon szeretek vele dolgozni, remélem még sokáig fog tartani a munkakapcsolatunk.

honlap-weboldal-karbantartás-szerkesztés-referencia-vélemény-dentsana

honlap-weboldal-szerkesztes-keszites-karbantartas

Tóth Márta

Dentsana Fogászati Kft.
2019. januárjában kezdtük el a közös munkát Attilával. Az elmúlt közel fél év alatt Kőröshegy községnek készítettünk egy, a modern kor kihívásának megfelelő új honlapot, a régi felhasználásával.
A honlap frissítésével és folyamatos fejlesztésével is Attilát bízta meg a képviselő-testület.
Megbízhatóan, rugalmasan, a kihívásokat nem hárítva, hanem keresve, gyorsan és precízen oldotta és oldja meg a reá váró feladatokat. Minden korábbi elképzelésemet, ötletemet sikerült megjelenítenie a honlapon. Nem egy tipikus informatikus! Csak ajánlani tudom emberként és szakemberként is mindenkinek!

honlap-weboldal-karbantartás-szerkesztés-referencia-vélemény-kőröshegyi-önkormányzat

honlap-weboldal-referenciák-vélemények-kőröshegyi-önkormányzat

Marczali Tamás polgármester

Kőröshegy Község Önkormányzata
Nagyon kedves, megbízható, profi szakember, csak ajánlani tudjuk. Munkájára igényes és rugalmas. Hálás vagyok a sorsnak, hogy a neten rátaláltam.

honlap-weboldal-karbantartás-szerkesztés-referencia-vélemény-Mepe Trade Kft

Strobl Melinda marketing referens

Strobl Melinda

Mepe Trade Kft.
Attilának első pillanattól kezdve bizalmat szavaztam, ami igen jó döntésnek bizonyult. Egy, a webáruházamat érintő problémával kerestem fel őt, amit nem egész 1 nap alatt sikerült is megoldanunk. Nagyon gördülékenyen tudtunk kommunikálni, és időbeosztása is rendkívül rugalmas. Jó érzés volt, hogy több nap aggodalom helyett szinte azonnal rendben tudtam újra a webshopomat. Hálás vagyok a segítségéért és minden elismerésem az övé!

honlap-weboldal-karbantartás-szerkesztés-referencia-vélemény-Mepe Trade Kft

Fél Attila vélemény honlap weboldal szerkesztés karbantartás készítés

Fél Attila

szivattyubolt.eu
Attilával pár hónappal ezelőtt vettem fel a kapcsolatot. Autodidakta módon készítettem egy magán honlapot, ami természetesen nem működött megfelelően, hiszen hiányzott a megfelelő tudás. Ezt a hiányosságot pótolta Attila és a megfelelő módosítások végrehajtásával életet lehelt a toldott-foldott weboldalamba. Gyorsan, precízen, szakszerűen dolgozik. Laikus kérdéseimre türelmesen és érthetően válaszolt. Nem egy szokványos kocka, értem amit mond! 🙂 Semmire nem mondta azt hogy nem lehet, hanem elmagyarázta, hogy miért lenne jobb máshogy. Eddigi tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom. Rugalmas, a hét minden napján elérhető, éjjel nappal. És megfizethető áron, jól dolgozik. Köszönet neki!
honlap-weboldal-karbantartás-szerkesztés-referencia-vélemény-misutink
Molnár Mihály misutink.hu

Molnár Mihály

misutink.hu
Varga Attila két régi honlapomat újította fel és az eredmény minden várakozásomat felülmúlta: két szép, letisztult, modern, stílusában egyedi, professzionális honlapot kaptam rövid határidővel, elérhető áron. De nem csak a végeredmény lett tökéletes, az oda vezető út is igazi élmény volt: Attila gyors, pontos, minden részletre odafigyel, minden kérést teljesít, ugyanakkor kedves, türelmes és könnyű vele a kommunikáció. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek. Megbízható, jó szakember.

honlap-weboldal-karbantartás-szerkesztés-referencia-vélemény-tarskereso-coach

honlap-weboldal-referenciák-vélemények-kőröshegyi-önkormányzat

Bereczki Ildikó Réka

Társkereső Coach
Olyan szakembert kerestem, aki segít honlapommal kapcsolatos tennivalókban.
Attila véleményem szerint megbízható, segítőkész, amikor szükséges rendelkezésre áll. Nagyon örülök, hogy keresgélés közben rá találtam, csak ajánlani tudom.
honlap-weboldal-karbantartás-szerkesztés-referencia-vélemény-misutink
weboldal készítés honlap karbantartás vélemények Boróczky Éva

Boróczky Éva

borostudio.hu
Vírusirtás okból kerestem meg Attilát, amit azonnal meg is oldott. Elérhető, megbízható és figyelmes. Jó szívvel ajánlom!
honlap-weboldal-karbantartás-szerkesztés-referencia-vélemény-sun-street-klima
weboldal készítés honlap karbantartás vélemények Hegedűs Boglárka

Hegedűs Boglárka

Sun Street Kft.