[soliloquy slug="honlap-weboldal-karbantartas-szerkesztes-pc"]
[soliloquy slug="weboldal-karbantartas-szerkesztes-mobil"]

Weboldal karbantartás – mit takar, és miért jó?

Jó dolog, ha van egy weboldalunk, de legalább ugyanolyan fontos az is, hogy megfelelően karban legyen tartva. A weboldal karbantartás egyszerre jelenti a honlapunk biztonságos működésének fenntartását, és a megjelenített tartalom naprakészen tartását, hogy látogatóink mindig valós és aktuális információkat találjanak. Honlapunk folyamatosan ki van téve az interneten garázdálkodó hackerek, ártalmas kódok és spam küldők veszélyének, ezért weboldalunkat ezek ellen is védenünk kell.

honlap-weboldal-karbantartas-szerkesztes-miert-200

A biztonságos működés fenntartásához szükséges a weboldal motorjának, a felhasznált bővítményeknek, és egyéb kiegészítőknek a folyamatos frissítése, telepítése. Fontos a különböző biztonsági megoldások naprakészen tartása, és a honlapunk védelmének állandó biztosítása a behatolókkal, kéretlen reklámokkal és egyéb kellemetlen meglepetésekkel szemben. Érdemes titkosított csatornát fenntartani a látogatók böngészője és weboldalunk tárhelye közötti kapcsolat során. A weboldal tárhelyének a tartalmának és a hozzá tartozó adatbázisnak rendszeres mentésével visszaállítható honlapunk egy esetleges támadás, vírusossá válás, vagy bármilyen hiba esetén.

A honlap tartalmának karbantartása látogatóink számára – és rajtuk keresztül nekünk is – fontos. A megjelenített szövegek, képek, videók, stb.. módosításán kívül magában foglalja a weboldal átalakítását, bővítését és modernizálását is.

Honlapok karbantartása során vállalom az igényeknek megfelelően

  • adatok, árak, képek és egyéb tartalmak frissítését, naprakészen tartását
  • a weboldal motorjának (WordPress, OpenCart) és bővítményeinek frissítését
  • a weboldal igény szerinti bővítését, átalakítását, új aloldalak létrehozását
  • működőképesség fenntartását, esetleges hibák kijavítását, vírusirtást
  • biztonsági bővítmény telepítése, beállítása hacker támadások, ártalmas kódok és spam-ek ellen
  • folyamatos adatmentést, szükség esetén a weboldal visszaállítását
  • hozzáférések létrehozását, kezelését
  • domain név és tárhely felügyeletét, kezelését
  • minden egyéb felmerülő feladat intézését

Lehetséges alkalmi weboldal karbantartás, alkalmi honlap szerkesztés, rendszeres weboldal karbantartás és vállalok egyéb weboldal javítási, helyreállítási munkákat is.

Weboldal karbantartás árak – alkalmi karbantartás

Ha csak kisebb, egyszeri módosításra, szerkesztésre vagy javításra van szükség, alkalmi karbantartást is vállalok.

Alkalmi weboldal karbantartás ára: 3.000 – 5.000 Ft /óra

Ha túl sok átalakításra van szükség, vagy a weboldal már nem korszerű, esetleg nem mobilbarát, akkor célszerűbb egy új weboldal készítését választani.

Weboldal karbantartás árak – rendszeres karbantartás

Alap weboldal karbantartás

Ha csak egy internetes megjelenésnek, reklámnak szánjuk honlapunkat, túl sok karbantartásra nincs is szükség. A WordPress-t és bővítményeit azonban ugyanúgy frissítenünk kell. Esetenkénti karbantartás elképzelhető.

Alap weboldal karbantartás ára: 3.000 – 5.000 Ft /óra

Standard weboldal karbantartás

Üzletek, vállalkozások, cégek weboldalainak karbantartása. Ez a honlap típus rendszeres karbantartást igényel. A szükséges frissítéseken kívül el kell kerülnünk azt, hogy a weboldalunk elavuljon, aktualitását veszítse vagy működésképtelenné váljon.

Standard weboldal karbantartás ára: 10.000 – 20.000 Ft /hónap
Megbeszélés alapján, a feladatok mennyiségétől függően.

Webáruház, webkatalógus karbantartás

Egy webáruház esetén magától értetődő, hogy mennyire fontos az állandó karbantartás. Elég kiábrándító tud lenni, amikor valaki megrendel valamit, és csak utólag derül ki, hogy a termék – a weboldalon található információkkal ellentétben – nincs raktáron vagy már nem is kapható.

A frissítéseken kívül magába foglalhatja a termékkategóriák szerkesztését valamint termékek feltöltését-eltávolítását és szerkesztését is.

Webkatalógus, webáruház karbantartás ára: 20.000 – 100.000 Ft /hónap
Megbeszélés alapján, a feladatok mennyiségétől függően.

EGYÉB WEBOLDAL JAVÍTÁSOK, MUNKÁK

Vírusirtás, weboldal helyreállítása letiltás esetén, biztonsági rés megszüntetése

Vírusos (esetleg a tárhely szolgáltató által már letiltott) weboldal vírusmentesítése, biztonsági rés, sebezhetőség megszüntetése, a weboldal helyreállítása, valamint biztonsági bővítmény telepítése és beállítása.

Weboldal helyreállítás és vírusirtás ára: 10.000 Ft
Csak sikeres vírusmentesítés és weboldal helyreállítás esetén fizetendő.

Belépés helyreállítása

Előfordulhat, hogy WordPress weboldala admin felületének hozzáférését (vagy jelszavát) elvesztette, elfelejtette, nem működik vagy meg sem kapta honlapjának készítőjétől. Amennyiben rendelkezik tárhelyének hozzáférésével, visszaállítom régi jelszavát vagy újat állítok be.

Weboldal belépés helyreállításának ára: 5.000 Ft
Csak a belépés sikeres helyreállítása esetén fizetendő.

Alapvető keresőoptimalizálási beállítások

A keresőoldalak (Google) igényeinek megfelelő, alapvető követelmények beállítása a weboldalon, hogy a honlap a keresési eredmények között jobb helyezést érjen el. Nem tartalmaz reklám- vagy hirdetési kampányt (Google, Facebook, stb…).

A weboldal szerkezetének és felépítésének módosítását jelenti a keresők igénye szerint, a weboldalon szereplő képek optimalizálását, a weboldal betöltési sebességének minimalizálását (CSS, HTML és Java scriptek tömörítését, stb…)
Alapvető SEO beállítások ára: 20.000 Ft