Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemények

Attilával évek óta dolgozunk együtt, több honlapomat is kezeli. Van köztük több, összetettebb céges és néhány egyszerűbb magánoldal is. Nagyon szimpatikus számomra, hogy Attila még soha nem mondta semmire azt, hogy nem lehet megcsinálni, addig jár utána a lehetőségeknek, amíg meg nem találja a megoldást. Rugalmas az időbeosztása, ezért a hosszabb, együttgondolkodást igénylő megbeszéléseket az esti, nyugodtabb órákban is le tudjuk bonyolítani, vagy hétvégén, amikor mindkettőnknek jó. Ami még ennél is fontosabb, hogy kreatív, tele van ötletekkel és javaslatokkal, és sokszor helyettem is gondolkodik. Nagyon szeretek vele dolgozni, remélem még sokáig fog tartani a munkakapcsolatunk.

honlap-weboldal-karbantartás-szerkesztés-referencia-vélemény-dentsana

honlap-weboldal-szerkesztes-keszites-karbantartas

Tóth Márta

Dentsana Fogászati Kft.
2019. januárjában kezdtük el a közös munkát Attilával. Az elmúlt közel fél év alatt Kőröshegy községnek készítettünk egy, a modern kor kihívásának megfelelő új honlapot, a régi felhasználásával.
A honlap frissítésével és folyamatos fejlesztésével is Attilát bízta meg a képviselő-testület.
Megbízhatóan, rugalmasan, a kihívásokat nem hárítva, hanem keresve, gyorsan és precízen oldotta és oldja meg a reá váró feladatokat. Minden korábbi elképzelésemet, ötletemet sikerült megjelenítenie a honlapon. Nem egy tipikus informatikus! Csak ajánlani tudom emberként és szakemberként is mindenkinek!
honlap-weboldal-karbantartás-szerkesztés-referencia-vélemény-kőröshegyi-önkormányzat
honlap-weboldal-referenciák-vélemények-kőröshegyi-önkormányzat

Marczali Tamás polgármester

Kőröshegy Község Önkormányzata
Nagyon kedves, megbízható, profi szakember, csak ajánlani tudjuk. Munkájára igényes és rugalmas. Hálás vagyok a sorsnak, hogy a neten rátaláltam.honlap-weboldal-karbantartás-szerkesztés-referencia-vélemény-Mepe Trade Kft
Strobl Melinda marketing referens

Strobl Melinda

Mepe Trade Kft.