-->

BEMUTATKOZÁS

Több mint 19 éve dolgozom informatikusként, és 14 éve foglalkozom honlap, weboldal készítéssel, valamint karbantartással.

Szeretek weboldal készítéssel és karbantartással foglalkozni, mert nincs két egyforma weboldal, így ez mindig változatos feladatot jelent számomra. Időnként kisebb-nagyobb kihívásokkal is találkozom, de ez is csak színesebbé teszi a munkám. Mivel ez egy folyamatosan és gyorsan változó, fejlődő terület, állandó tanulást igényel, amit személyes érdeklődés és lelkesedés nélkül nem igazán lehet kivitelezni.

Örömmel tölt el, amikor ügyfeleimtől pozitív visszajelzést kapok, és látom a közös munka eredményét.

ISMERETEIM, JELLEMZŐIM

Wordpress ismeret

Átfogó ismeretekkel rendelkezem a WordPress tartalomkezelő rendszer használatában, sablonok, bővítmények alkalmazásában és CSS szerkesztésben.

Weboldal karbantartás

Sok éves tapasztalattal rendelkezem a weboldalak szerkesztésében, módosításában, és biztonságos működésüknek fenntartásában.

Keresőoptimalizálás

Weboldalaimat úgy készítem el, hogy a lehető legnagyobb mértékben megfeleljenek a böngészők által támasztott követelményeknek.

Elérhetőség

Könnyen elérhető vagyok telefonon és emailben is. Ha mégsem, akkor is igyekszem minél hamarabb válaszolni, és mindenkit visszahívok.

Gyorsaság

A rám váró feladatokat igyekszem haladéktalanul, vagy a lehetőségekhez képest minél rövidebb idő alatt megoldani.

Folyamatos tanulás

Ismereteimet folyamatosan bővítem, és naprakészen tartom, hogy alkalmazni tudjam a legújabb technikákat és megoldásokat.

A WEBOLDAL KÉSZÍTÉS CÉLJA

Az internetes megjelenés ma már elengedhetetlen, ha lépést akarunk tartani a világgal, és szeretnénk, hogy a cégünket, vállalkozásunkat kereső ügyfelek megtaláljanak minket. Mindenki számára természetes, hogy ha keres valamit, akkor az interneten néz utána. Egy jól átgondolt és megszerkesztett, szükséges információkat tartalmazó weboldal segítségével az érdeklődők megtalálnak minket, így termékeinket vagy szolgáltatásainkat is.

Úgy informatikusként mint weboldal készítőként is azt tapasztaltam, hogy eddigi ügyfeleim értékelték, hogy mindenki számára érthető nyelven próbálom elmagyarázni a dolgokat. Ez megkönnyíti az együttműködést és a kívánt cél elérését.

Ha még nem rendelkezik weboldallal, vagy változtatni szeretne a jelenlegin, esetleg szüksége van valakire, aki honlapját karbantartja – forduljon hozzám bizalommal.

Varga Attila

weboldal karbantartás honlap szerkesztés készítés hibajavítás