Bemutatkozás

honlap, weboldal készítés, karbantartás - bemutatkozásTöbb mint 16 éve dolgozom informatikusként, és 10 éve foglalkozom honlap, weboldal készítéssel, valamint karbantartással.

Szeretem a munkámat, és mindig nagy örömmel tölt el, amikor pozitív visszajelzést kapok. Nem csak akkor, amikor egy elkészült honlapot átadok, hanem amikor később számol be valaki arról, hogy a munkámnak köszönhetően vállalkozásának megnövekedett a forgalma, vagy jóval többen megtalálták mint korábban.

Honlap, weboldal

Az internetes megjelenés ma már elengedhetetlen, ha lépést akarunk tartani a világgal, és szeretnénk, hogy a cégünket, vállalkozásunkat kereső ügyfelek megtaláljanak minket. Egyre több ember számára természetes, hogy ha keres valamit, akkor az interneten néz utána. Egy jól átgondolt és megszerkesztett, szükséges információkat tartalmazó weboldal segítségével az érdeklődők könnyebben megtalálnak minket, így termékeinket vagy szolgáltatásainkat is.

Úgy informatikusként mint weboldal készítőként is azt tapasztaltam, hogy eddigi ügyfeleim értékelték, hogy mindenki számára érthető nyelven próbálom elmagyarázni a dolgokat. Ez megkönnyíti az együttműködést és a kívánt cél elérését.

Ha még nem rendelkezik weboldallal, vagy változtatni szeretne a jelenlegin, esetleg szüksége van valakire, aki honlapját karbantartja – forduljon hozzám bizalommal.

honlap, weboldal készítés, karbantartás - bemutatkozás

Varga Attila